August 12, 2019

På Instagram har Bu i Skurdalen hatt en serie "hva gror 900 m.o.h" - der er det masse tips til flotte hageblomster som trives på fjellet. 

Men det er selvsagt masse annet, mer nyttig som liker seg på fjellet, og her er noen tips fra Britt Haugen som har en bugnende kjøk...

July 5, 2019

Her kommer en liten hilsen fra de nyeste Skurdølingene vi har. De forteller litt om det å ta sjansen, hoppe i det og følge drømmen. 

Les og la deg inspirere .....


Me er ein familie på 3 som i vår bestemte oss for å flytte til fjells. Me hadde lenge sett etter ein plass...

November 20, 2018

Fjell-ljom boligfelt er i utgangspunktet et spesielt prosjekt; ikke-kommersielt og basert på frivillig innsats, og med en grønn profil. Det at vi har fått muligheten til å planlegge et miljøvennlig anlegg i samarbeid med Universitetet på Ås er ekstra stas.

Renseanlegget...

October 24, 2018

Det er en stund siden planleggingen av prosjektet Fjell-ljom boligfelt startet (2016), og vi kan si at vegen har blitt til mens vi har gått; det har blitt noen justeringer både her og der. Det som startet med en plan for et område på ca 35 mål, og 10-12 boligtomter har...

June 11, 2018

Denne uka kom en fantastisk nyhet for fastboende i Hol kommune - Geilo skisenter, Slaatta skisenter og Hallingskarvet skisenter har gått sammen og tilbyr alle barn og unge opp til 17 år gratis sesongkort til vinteren! 

...

May 23, 2018

Produksjon av solenergi har etterkvart breidd meir og meir om seg rundt om i verda. I Noreg er me sinker på dette feltet, men det kjem gradvis nye anlegg også her, og det er like før det tek av!.

Testanlegg viser at me kan produsera minst like mykje her på våre breiddeg...

February 8, 2018

Bu i Skurdalen ønsker å legge til rette for at de nye byggene i boligfeltet Fjell-ljom kan velge energi-smart løsninger. Først og fremst fordi vi tror på at dette er framtiden, men også fordi vi tror at de som ønsker å bo i Skurdalen er opptatt av dette.

Vi har begynt a...

January 25, 2018

En gruppe studenter fra universitetet i Ås har fått i oppdrag av Hol Kommune å se på hvilke muligheter som finnes i Skurdalen. 

Rapporten de har laget gir mye inspirasjon til hva vi kan få til i Skurdalen framover.. 
Les og bli inspirert! 

November 7, 2017

Høsten er i ferd med å gå over i vinter. Mange har allerede fått prøvd skiene og gleder seg til å få stadig lengre og flottere løyper så fort det blir mer snø. 

Til tross for en usedvanlig fuktig høst er det fint å se tilbake på denne tiden som er av de flotteste på fje...

September 13, 2017

Bygg Team AS, som er lokal forhandler av Boligpartner hus og hytter har tro på at folk vil bo i Skurdalen og vil samarbeide med Skurdalen Bu- og Bygdelaug!

De dyktige folkene i Bygg Team har vært å besiktiget de store, solrike tomtene i boligfeltet som planlegges. Som o...

Please reload

Utvalgt innlegg

Hvorfor velge Skurdalen?

July 5, 2019

1/5
Please reload

Siste innlegg

November 20, 2018

October 24, 2018