Bygg drømmehuset 

Bygg Team AS, som er lokal forhandler av Boligpartner hus og hytter har tro på at folk vil bo i Skurdalen og vil samarbeide med Skurdalen Bu- og Bygdelaug!

De dyktige folkene i Bygg Team har vært å besiktiget de store, solrike tomtene i boligfeltet som planlegges. Som oss, tror de på at dette vil være attraktivt for unge som ønsker å bygge hus. Men det blir også prosjektert leiligheter for de som ønsker det.

 

Avtalen med Bygg Team  handler i første omgang om nettopp prosjektering av flermannsboliger for salg. Leilighetene som planlegges vil være på mellom 70-80 m2, ett-plan med livsløpsstandard, 2 eller 3 soverom. Med mulighet for individuell tilpasning.
Dette blir de første leilighetene som noen gang er bygget i Skurdalen! Det er utrolig morsomt at vi skal få til det - og dermed kan gi en mulighet til alle type boligdrømmer i Skurdalen!

 

Endelig pris og prospekt får du nå hos Byggteam - og du kan se prospekt på hus og leiligheter her. Disse enhetene passer for alle: unge, eldre, par, single, familier med eller uten barn, funksjonshemmede. Byggestart vår 2018 med forutsetning om forhåndssalg.

 

Blir du nysgjerrig? 

Kan dette være aktuelt for deg eller noen du kjenner, ta gjerne en uforpliktende prat med Bygg Team AS v/Marit Løken tlf. 97 18 73 24, eller Skurdalen bu- og bygdelaug v. Mari eller Britt.

 

Her er prospekt for fleremannsboliger og enmannsboliger, men kom gjerne med innspill på hva akkurat DU er på utkikk etter!

 

Vi vil til slutt takke Bolig Team så mye for at dere vil være med på laget, og har troen på prosjektet vårt! Takker også for god hjelp i prosessen så langt og vi gleder oss veldig til samarbeidet! Tusen takk!

Her kan du se tomtene og lese mer om de

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug