• Bu i Skurdalen

FØLG DRØMMEN!

Oppdatert: 8. okt. 2020

Du har kanskje tenkt på det mange ganger - drømt - fundert. Kanskje vi skulle flytte vekk, kanskje vi skulle flytte heim?​ Hva stopper deg? Hva drømmer du om?


Hvilket liv ønsker du egentlig å ha?​​

Er du lei av:-dårlig luftkvalitet, køkjøring, bompenger, fulle busser og tog som er forsinket eller innstilt, å komme for sent på jobb eller til barnehage, -lite tid og mulighet for natur og friluftsaktivitete, køkjøring til og fra helge- og ferieturer, stress, K


Vi kan tilby:-attraktive, rimelige boligtomter- natur og friluftsliv-køfri hverdag-rolig, barnevennlig område- oppvekstenter 300 meter unna-frisk luft- koselig bygdemiljø- mer fritid, mindre stress?


Skurdalen- helt enkelt!

​ ​


“Jans oldefar – Kristen G. Gleditsch – reiste Norge rundt og tegnet kart. Han konkluderte med at Skurdalen er Norges vakreste fjelldal.”

Anne og Jan G. Borgnes, Groven gård​Vi kjøpte Groven gård i 2013. Da vi overtok, hadde gården ikke vært bebodd på 50 år. Det var omfattende behov for restaurering og vedlikehold. Vi flyttet til gården i 2014 etter restaurering av bolighuset og har begynt å bygge opp gården for øvrig.Målet er å få til et lite årsverk basert på gårdens ressurser. I tillegg har vi med oss en arbeidsplass til Skurdalen (Jan er daglig leder i Norges Fjellstyresamband med hjemmekontor på gården).​Jans oldefar – Kristen G. Gleditsch – reiste Norge rundt og tegnet kart. Han konkluderte med at Skurdalen er Norges vakreste fjelldal og kjøpte i 1911 Moslåtta. Her har Jans forfedre og etter hvert Jan og jeg og barna våre tilbrakt alle ferier.​Etter mange år med bolig i Oslo og hytte i Skurdalen og etter hvert voksne barn, modnet tanken på at det måtte være mulig å gjøre det motsatt; bo i Norges vakreste fjelldal og «hytte» i Oslo.​Over noen år fulgte vi med på eiendomsmarkedet og da Groven dukket opp som en mulighet, slo vi til.​I Skurdalen har vi i hverdagen lett tilgang til det vi ellers oppsøkte i ferier; fjell, fiske, jakt, friluftsliv og stabile vintre med supre skimuligheter. Gode naboer, stillhet og god plass er også luksus.For oss er kontakten med Oslo fortsatt viktig. Familie, venner og jobb krever det. Jan bruker toget mye som «kontor» og transportmiddel i jobbsammenheng og nærhet til toget var et viktig kriterium for oss i valg av bosted.Vennlig hilsenAnne og Jan95092224

80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle