• Bu i Skurdalen

Hvor skal jeg jobbe?

Oppdatert: feb. 16

For mange stopper drømmen om å flytte til fjells og et roligere liv fordi de ikke ser for seg hva de kan jobbe med på et lite sted. Men det er det ingen grunn til - bare se her:Bor du i Skurdalen kan vi garantere deg at uansett hvor du jobbber - så slipper du kø. Dermed kan man kanskje godta litt lenger avstander


Kanskje er det nå du skal starte din egen bedrift, dette kan Hallingdal Etablerersenter hjelpe deg med gratis.​

“Drømmer du om å starte for deg selv? Hol kommune legger til rette, og Skurdalen har kontor til deg og bor du rimeligere har du kanskje enda et argument for å følge drømmen?!”

Har du en spesiell utdannelse du ikke tror det finnes rom for 900 meter over havet? Det finnes nok flere kompetanse-arbeidsplasser enn du tror, og mange av de spennende jobbene lyses aldri ut. Derfor kan det lønne seg å ta kontakt med oss i Skurdalen Bu- og Bygdelaug og få noen innspill om hva som finnes i Hallingdal nettopp for deg..


​Hol Kommune har ofte ledig spennende jobber - de finner du her..​ Ellers finner du også mange jobber på Nav.no


Gå også inn på Regionrådet i Hallingdal sin side på Facebook - Jobb i Hallingdal - Her kommer alle utlyste jobber i regionen, og det er mulig å legge ut litt om seg selv og hva man er ute etter. Flere har fått seg spennende jobber bare ved å legge ut CV og noen ord om seg selv her.

I gamlebutikken ca 100 meter fra tomtefeltet jobbes det med kontorplasser som alle som driver egen bedrift, eller trenger hjemmekontor med kollegaer kan leie seg inn på. Dette kan gjøre det enklere å starte selv, eller du kan jobbe i byen og ha arbeidsplassen din i Skurdalen. Internett har vi nemlig også i Skurdalen!


Husk også at det er togstasjon på Geilo. Pendling til byen og arbeid underveis er også mulig!​​​​​​​​​​​​​


Dessuten: Et roligere liv i Skurdalen gir mulighet til å nyte de flotte dagene ute på ski uten å måtte grue seg til turen og trafikken på vei hjem søndag..

80 visninger
LOCKHART-8054.jpg

Det er mange arrangementer og små og store begivenheter året rundt i Skurdalen. Om det er grendekafé, quiz-kveld, pub, St.hansfeiring, Skurdalsfestival, Skurdalskonferanse, yoga, torsdagsrenn, datakafé eller bare noen som har tatt initiativ til å møtes for å stå på skøyter. Her finner du litt av det som foregår den nærmeste tiden... 

 

Hva skjer??

 

Vil du ha mail om nyheter og arrangement i Skurdalen? 

Side sist oppdatert 20.02.2020 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug

  • White Facebook Icon
  • Bu i Skurdalen