Har du lyst til å prøvebo i Skurdalen?

For de fleste er det en stor beslutning å bryte opp og flytte til et annet sted. Kanskje spesielt nervepirrende vil det være å flytte til et helt annen type liv, selv om man er ganske sikker på at det er akkurat det man ønsker. Vi forstå det godt, og vi forstår også at det ikke er mange som er stå tøffe at de bare hopper i det og bygger seg et hus uten å kjenne stedet man flytter til veldig godt. 

Dessverre er det ikke så mange hus som kommer til salgs i Skurdalen, det er jo også bakgrunnen for at Skurdalen Bu- og Bygdelaug har satt igang arbeidet med et tomtefelt på dugnad - vi trenger rett og slett flere hus til alle som ønsker å flytte til Skurdalen! 

Så for dere, som drømmer om et liv på fjellet - mer tid i naturen, med mer plass rundt dere og kanskje en roligere hverdag - tilbyr vi "prøvebo". Vi hjelper deg og familien med et husvære dere kan leie rimelig for å prøve et liv her i Skurdalen. Erfaring tilsier at et år er et fint utgangspunkt for å prøve ut hvordan man trives med jobb, barnehage, skole og naturen rundt dere - og alle årstidene. Ikke minst er det tid til å bli kjent med bygdefolket, som jo skal være de som skal sørge for at dere føler dere velkommen og at dere er en del av bygda fra første stund. 

bomodul mer vindu.jpg

BoModulhus

I byggefeltet Fjelljom

To stk BoModul hus er bestilt inn for å kunne huse de som ønsker å prøvebo i Skurdalen og Fjelljom boligfelt før de eventuelt bygger/kjøper seg hus i Skurdalen. Disse er små, men smarte og det er til og med vedovn. Passer nok best til par.

Ledig fra 

Des. 2021

Ledig hus Skurdalen (8).JPEG

Henrikhuset

Nord-Skurdalen

Huset har soverom, stue, bad og kjøkken i første etasje og et loft med et stort og et lite rom. Passer til en liten familie.

Utleid for øyeblikket, men vil være prøvebo igjen i fremtiden.

Ledig fra 

Utleid

Mer info
Prøvebo Britt.jpg

Hus sentralt

Tett på Fagerli Leirskole

Eldre enebolig med enkel standard ledig fra ca. 5. oktober. stue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang, passer fint for en liten familie.

Ledig fra 

Vår 2022

Torsteinplass.jpg

Hundehjelp

Midt i Skurdalen langs gamlevegen

En enkel handlerbolig som som ønskes å leie ut til student som vil hjelpe oss med daglig stell av hundene

Ledig fra:

Umiddelbart