Har du lyst til å prøvebo i Skurdalen?

For de fleste er det en stor beslutning å bryte opp og flytte til et annet sted. Kanskje spesielt nervepirrende vil det være å flytte til et helt annen type liv, selv om man er ganske sikker på at det er akkurat det man ønsker. Vi forstå det godt, og vi forstår også at det ikke er mange som er stå tøffe at de bare hopper i det og bygger seg et hus uten å kjenne stedet man flytter til veldig godt. 

Dessverre er det ikke så mange hus som kommer til salgs i Skurdalen, det er jo også bakgrunnen for at Skurdalen Bu- og Bygdelaug har satt igang arbeidet med et tomtefelt på dugnad - vi trenger rett og slett flere hus til alle som ønsker å flytte til Skurdalen! 

Så for dere, som drømmer om et liv på fjellet - mer tid i naturen, med mer plass rundt dere og kanskje en roligere hverdag - tilbyr vi "prøvebo". Vi hjelper deg og familien med et husvære dere kan leie rimelig for å prøve et liv her i Skurdalen. Erfaring tilsier at et år er et fint utgangspunkt for å prøve ut hvordan man trives med jobb, barnehage, skole og naturen rundt dere - og alle årstidene. Ikke minst er det tid til å bli kjent med bygdefolket, som jo skal være de som skal sørge for at dere føler dere velkommen og at dere er en del av bygda fra første stund. 

Ledig hus fra 1. februar

Ledig hus fra 1. februar

"Henrik-huset" i Nord-Skurdalen er ledig for prøvebo fra 1. februar 2021. Huset ligger rett nedenfor Hardangervidda og veien bak huset fører deg til Tuva Turisthytte og milevis med turmuligheter.

Prøvebo Skurdalen

Prøvebo Skurdalen

Huset har soverom, stue, bad og kjøkken i første etasje og et loft med et stort og et lite rom. Passer til en liten familie. Mer info om huset og flere bilder kommer.

Flere spørsmål?

Flere spørsmål?

Kunne dette vært noe for dere? Eller trenger dere kanskje mer plass når dere skal prøvebo? Ta veldig gjerne kontakt med oss i Bu i Skurdalen på tlf 959 18 836 (Britt)

LOCKHART-8054.jpg

Det er mange arrangementer og små og store begivenheter året rundt i Skurdalen. Om det er grendekafé, quiz-kveld, pub, St.hansfeiring, Skurdalsfestival, Skurdalskonferanse, yoga, torsdagsrenn, datakafé eller bare noen som har tatt initiativ til å møtes for å stå på skøyter. Her finner du litt av det som foregår den nærmeste tiden... 

 

Hva skjer??

 

Side sist oppdatert 20.02.2020 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug

Vil du ha mail om nyheter og arrangement i Skurdalen? 

  • White Facebook Icon
  • Bu i Skurdalen