November 20, 2018

October 24, 2018

February 8, 2018

January 25, 2018

Please reload

Siste innlegg

Hvorfor velge Skurdalen?

July 5, 2019

1/5
Please reload

Utvalgt innlegg

Flere har troa på Skurdalen!

September 13, 2017

Bygg Team AS, som er lokal forhandler av Boligpartner hus og hytter har tro på at folk vil bo i Skurdalen og vil samarbeide med Skurdalen Bu- og Bygdelaug!

 

De dyktige folkene i Bygg Team har vært å besiktiget de store, solrike tomtene i boligfeltet som planlegges. Som oss, tror de på at dette vil være attraktivt for unge som ønsker å bygge hus. Men vi har også pratet om muligheten for å lage istand leiligheter for de som ønsker det.

 

Avtalen med Bygg Team  handler i første omgang om nettopp prosjektering av flermannsboliger for salg. Leilighetene som planlegges vil være på mellom 70-80 m2, ett-plan med livsløpsstandard, 2 eller 3 soverom. Med mulighet for individuell tilpasning.
Dette blir de første leilighetene som noen gang er bygget i Skurdalen! Det er utrolig morsomt at vi skal få til det - og dermed kan gi en mulighet til alle type boligdrømmer i Skurdalen!

 

Endelig pris og prospekt vil komme når reguleringsplanen er godkjent i kommunestyret. Disse enhetene passer for alle: unge, eldre, par, single, familier med eller uten barn, funksjonshemmede. Byggestart vår 2018 med forutsetning om forhåndssalg.

 

Ble du nysgjerrig? 

Kan dette være aktuelt for deg eller noen du kjenner, ta gjerne en uforpliktende prat med Bygg Team AS v/Marit Løken tlf. 97 18 73 24, eller Skurdalen bu- og bygdelaug v. Mari eller Britt.

 

Etterhvert vil vi presentere prospekt både for fleremannsboliger og enmannsboliger, men kom gjerne med innspill på hva akkurat DU er på utkikk etter!

 

Vi vil til slutt takke Bolig Team så mye for at dere vil være med på laget, og har troen på prosjektet vårt! Takker også for god hjelp i prosessen så langt og vi gleder oss veldig til samarbeidet! Tusen takk!

 

Her er en mulig løsning på flermannsboligene. Men blir du med tidlig i prosessen kan du være med på påvirke hvordan boligene skal bli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug