Tomtene 

 Salg av tomter er i gang 

Fjell-ljom, boligfeltet med sol, utsikt, romslige tomter OG andelshage!

Boligtomter i det nye, attraktive boligfeltet Fjell-ljom i Skurdalen

OBS - VISNING 13.OKTOBER kl 15.00

 

Fra 1000 - 1700 m2 (eiet)     prisantydning fra kr 375.000,-

 

OM FELTET

Boligfeltet har attraktiv beliggenhet sentralt i Skurdalen; solrikt, med utsikt til Skurdalsfjorden og fjellheimen, kun 300 meter fra oppvekstsenteret, og 10 min kjøretur på fv40 til Geilo.

Beliggenhet:

Solrike, attraktive boligtomter fra 1000m2-1800m2, med prisantydning fra kr 375.000’ inkl. veg, vann, avløp og strøm til tomtegrense, (tomt 7). Dette er et nytt, spennende boligfelt med 17 tomter, utviklet i frivillig regi av Skurdalen bu- og bygdelaug, for å legge til rette for ny bosetting, og få flere barn og yngre folk i bygda. Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og det kan bygges barhytter, trehytter og lignende, alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m.

*prisen er redusert med et subsidiert beløp på kr 200.000, som målgruppen nyter godt av. Dette er reduserte kostnader som prosjektet har jobbet frem ved frivilling innsats og gode avtaler, for å kunne tilby attraktive, prisgunstige tomter til målgruppen. Vi selger tomtene til kostpris utenfor målgruppen, og som fortsatt vil bety prisgunstige tomter; fra kr 575.000,- inkl, vag, vann, avløp, strøm.

 

ADKOMST

Fjell-ljom boligfelt ligger ca 300 meter vest for Dagali og skurdalen oppvekstsenter, og ca 11 km fra Geilo sentrum. Reklameskilt for boligfeltet er plassert der ny avkjøring kommer.

Overtagelse

Feltet er planlagt opparbeidet med veg, vann, avløp og strøm vår/sommer 2018. Salget har startet, se tomtekart for hvilke tomter som er ledig.

Kostnader som kommer i tillegg til kjøpesum:

Dokumentavgift 2.5 % av kjøpesum

Tinglysningsgebyr kr 525,

Tinglysingsgebyr pr pantedokument kr 525,-

Gebyr for utskrift fra grunnbok kr 250,-

 

KJØPEBETINGELSER

Boligtomter for fast bosetting, målgruppen: personer under 40 år/familier med barn i grunnskolealder eller yngre vil nyte godt av subsidiert/pris på tomtene, se for øvrig regler for tomtetildeling.

NB! Det skal også bygges flermannsboliger med livsløpsstandard som selges til alle, utenfor reglementet. Se Finn-annonse for prosjektert bolig.

 

ANNET

Vi ønsker nye innbyggere velkommen, se gjerne på hjemmesiden vår www.buiskurdalen.com for mer informasjon. Vi vil gjerne legge til rette for at det skal være enkelt å finne informasjon om, og velge energismarte løsninger i feltet. Det vil bl.a. bli satt opp ladepunkt for el.bil på gjesteparkeringen, og vi legger også opp til et miljøvennlig renseanlegg med stedlig behandling.

Kanskje du også er opptatt av natur og miljø; sjekk ut mer om dette på hjemmesiden vår.

Veg, Vann/avløp

Privat. det etableres en velforening i feltet, som sørger for innkreving av årlig driftsutgiftet for veg, vann og avløp. Det avsettes et beløp på kr 15.000 av hvert tomtesalg, til oppbygging av velforeningskonto.

Finn-annonse tomter

 Her ligger Fjell-ljom boligfelt: 

August 2017 skal reguleringsplanen opp i kommunestyret

-

-

Annonse:

Boligtomter i det nye, attraktive boligfeltet Fjell-ljom i Skurdalen

SKURDALSVEGEN, 3580 Geilo

Prisantydning

375 000,-

Tomt

Eiet

Fasiliteter

  • Bilvei frem

  • Utsikt

  • Fiskemulighet

  • Turterreng

Adkomst

Boligfelt med attraktiv beliggenhet sentralt i Skurdalen; solrikt, med utsikt til Skurdalsfjorden og fjellheimen, rett ved oppvekstsenteret, og 10 min kjøretur på fv40 til Geilo.

Fjell-ljom boligfelt ligger ca 300 meter vest for Dagali og skurdalen oppvekstsenter, 11 km fra Geilo sentrum. Reklameskilt for boligfeltet er plassert der ny avkjøring kommer.

Beliggenhet

Solrike, attraktive boligtomter fra 1000-1800m2, med prisantydning fra *kr 375.00 inkl. veg, vann, avløp og strøm til tomtegrense (prisen er for tomt 7, som er 1 mål). Tomteprisene avhenger av størrelse og plassering av tomten. Dette er et nytt, spennende, ikke-kommersielt boligfelt med 17 tomter, utviklet i frivillig regi av Skurdalen bu- og bygdelaug. Målsetting er å legge til rette for ny bosetting, med flere barn og yngre folk i bygda. Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og hvor det kan bygges barhytter, trehytter og lignende; alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m. Gangvei bort til oppvekstsenter hvor det bl.a. er: lekehus, sandkasse, huskestativ, samt ballbinge, som blir skøytebane vinterhalvåret.

*prisen er "målgruppepris", d.v.s at prisen pr tomt er redusert med kr 200.000, som målgruppen nyter godt av. Dette er reduserte kostnader som prosjektet har jobbet frem ved frivillig innsats og gode avtaler, for å kunne tilby attraktive, prisgunstige tomter til målgruppen. Vi selger tomtene til kostpris utenfor målgruppen, og som fortsatt vil bety prisgunstige tomter; fra kr 575.000,- inkl, veg, vann, avløp, strøm.

Diverse: 
Vi ønsker nye innbyggere velkommen, se gjerne på hjemmesiden vår www.buiskurdalen.com for mer informasjon, eller følg oss på fb, bu i skurdalen. 
Vi vil gjerne legge til rette for at det skal være enkelt å finne informasjon om fremtidsrettede, energismarte løsninger når nye boliger planlegges. Sammen med Ustekveikja sørge vi for at det vil bli satt opp ladepunkt for el.bil på gjesteparkeringen, og vi legger også opp til et miljøvennlig renseanlegg med stedlig behandling.
Kanskje du også er opptatt av natur og miljø; sjekk ut mer om dette på hjemmesiden vår.

Veg, vann, avløp:
Privat fellesanlegg for boligfeltet.

Det etableres en velforening i feltet, som sørger for innbetaling av årlig avgift for driftsutgifter til veg, vann og avløp. Det avsettes et beløp av hvert tomtesalg, til oppbygging av velforenings-konto.

Beskaffenhet

Overtagelse
Feltet er planlagt opparbeidet med veg, vann, avløp og strøm vår/sommer 2018. Salget har startet, se tomtekart for hvilke tomter som er ledig.

Kostnader som kommer i tillegg til kjøpesum:
kr 15.000 for påkobling til veg/vann/avløp
Dokumentavgift 2.5 % av kjøpesum
Tinglysningsgebyr kr 525,
Tinglysingsgebyr pr pantedokument kr 525,-
Gebyr for utskrift fra grunnbok kr 250,-

Kjøpebetingelser
Boligtomter for fast bosetting, målgruppen ( personer under 40 år/familier med barn i grunnskolealder eller yngre) vil nyte godt av subsidiert pris på tomtene, se for øvrig regler for tomtetildeling. Øvrige kjøper til kostpris.

Ønsker du en nøkkel-ferdig løsning, så skal det bygges tomannsboliger/småhus med livsløpsstandard, som selges alle, utenfor reglementet (se Finn-annonse for prosjektert tomannsbolig v. Bygg Team Gol) . Første tomannsbolig blir bygget i løpet av høst 2018, 1 enhet er solgt. Bygg Team Gol har også prosjektert 2 boliger, som også ligger på Finn.

Ønsker du å bo tett på natur og friluftsliv hele året, og dette fanget interessen; ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!

Skurdalen bu- og bygdelaug 
v. Mari Fjørtoft Bjørnstad, Britt Haugen og Halvor Gauteplass

www.buiskurdalen.com

Regulering

Boligformål

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0621
Gårdsnr: 83
Bruksnr: 44

 

Rapporter annonse

FINN-kode: 116803756 - gyldig til 27.05 - ny annonse kommer i løpet av sommeren!

Sist endret: 9. mai 2018 16:05

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Annet:

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug