Er det Skurdalen du drømmer om? 

Ønsker du et liv tetter på naturen, med litt lavere puls og med mer fritid? I Skurdalen skal det både være langt og kort til naboen. Med det mener vi at det skal være god plass og lett og komme seg ut på tur både i hverdager og helg, men også at det skal være et sosialt nettverk for deg som flytter hit. Bygda har mange arrangementer og møteplasser som sørger for at du blir en del av miljøet. Det skal ikke være ensomt å bo litt utenfor allfarveg. Skurdalen ligger nært nok Geilo og Hallingdal med det meste av tilbud man trenger - fra butikker til teater, men langt nok fra trafikken og det "urbane" til at du føler du virkelig bor på landet. 

Vi vet at Skurdalen ikke er for alle, men kanskje er det noe for deg? Vi vil gjerne høre fra deg som lurer på akkurat det - og vil gjerne hjelpe deg til å "prøve-bo" om du vil gi det et forsøk. 

Under kan du lese litt om de forskjellige tilbudene vi har - fra jobbmuligheter til Skurdals-konferansen.. 

Velkommen til fjells!

LOCKHART-8054.jpg

Det er mange arrangementer og små og store begivenheter året rundt i Skurdalen. Om det er grendekafé, quiz-kveld, pub, St.hansfeiring, Skurdalsfestival, Skurdalskonferanse, yoga, torsdagsrenn, datakafé eller bare noen som har tatt initiativ til å møtes for å stå på skøyter. Her finner du litt av det som foregår den nærmeste tiden... 

 

Hva skjer??

 

Vil du ha mail om nyheter og arrangement i Skurdalen? 

Side sist oppdatert 20.02.2020 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug

  • White Facebook Icon
  • Bu i Skurdalen