top of page

Målet er at det skal være masse tilbud!

Bakgrunnen for prosjektet "Bu i Skurdalen" var nettopp at det var veldig få hus til salgs og generelt liten "turnover" i bygda. De få husene som har blitt solgt de siste 20 årene har gjerne blitt solgt før de har kommet på markedet. 

Heldigvis ser vi at det er en liten økning i hus som kommer for salg, og at vi nå har mange forskjellige boliger som er prosjektert - eller planlagt bygd. Det er enda en liten vei til vi har mange forskjellige tilbud slik at alle kan finne noe som passer for akkurat seg med en gang, men her er i hvert fall noe av det som er av muligheter i dag - også satser vi på at denne siden skal vokse seg større og større med tiden!

Og husk - at om du ikke finner akkurat det du leter etter her, så må du ikke nøle med å ta kontakt med oss og fortelle akkurat hva du leter etter? Det er lettere å finne/spørre/lete når vi vet akkurat hva som ønskes og hvem som er på utkikk. 

Ta kontakt med oss på skurdalenbbl@gmail.com eller på tlf 959 18 8

Jacobsens hus.jpg

Vurderes solgt

I Fjell-Ljom boligfelt

Fjelljom 15 i Skurdalen vurderes solgt.

Hus med to soverom (2022) garasje og oppvarmet bod (2023)

Ta gjerne kontakt ved interesse.

Bjørn-Terje Jacobsen

95134807

Ledig fra:

2 soverom.jpg

Prosjektert hus 2 sov.

I Fjell-Ljom boligfelt

Dette praktiske huset fra Nordbohus  har 3 soverom og er ferdig prosjektert på tomt 1. Prisen som tilbys er konkurransedyktig i området og gir deg nøkkelferdig bolig med carport

Ledig fra:

Når du vil

bo på fjellet.jpg

Tomannsbolig

I Fjell-Ljom boligfelt

Denne tomannsboligen er planlagt byggestart i august. Du kan velge om du vil kjøpe før byggestart, underveis, eller etter det står ferdig. Er det ledig enhet ved ferdigstilling vil det bli tilgjengelig utleie - og evnt leie til eie. 

Her blir det 3 soverom og carport - og fantastisk utsikt!

Ledig fra:

Vinter 2024

Nordbohus Skurdalen.jpg

Prosjektert hus 4 sov.

I Fjell-Ljom boligfelt

Dette praktiske huset fra Nordbohus  har 4 soverom og er ferdig prosjektert på tomt 1. Prisen som tilbys er konkurransedyktig i området og gir deg nøkkelferdig bolig med carport - og fantastisk utsikt!

Ledig fra:

Når du vil

bottom of page