top of page

Har du lyst til å prøvebo i Skurdalen?

For de fleste er det en stor beslutning å bryte opp og flytte til et annet sted. Kanskje spesielt nervepirrende vil det være å flytte til et helt annen type liv, selv om man er ganske sikker på at det er akkurat det man ønsker. Vi forstå det godt, og vi forstår også at det ikke er mange som er så tøffe at de bare hopper i det og bygger seg et hus uten å kjenne stedet man flytter til veldig godt. 

Dessverre er det ikke så mange hus som kommer til salgs i Skurdalen, det er jo også bakgrunnen for at Skurdalen Bu- og Bygdelaug har satt igang arbeidet med et tomtefelt på dugnad - vi trenger rett og slett flere hus til alle som ønsker å flytte til Skurdalen! 

Så for dere, som drømmer om et liv på fjellet - mer tid i naturen, med mer plass rundt dere og kanskje en roligere hverdag - tilbyr vi "prøvebo". Vi hjelper deg og familien med et husvære dere kan leie rimelig for å prøve et liv her i Skurdalen. Erfaring tilsier at et år er et fint utgangspunkt for å prøve ut hvordan man trives med jobb, barnehage, skole og naturen rundt dere - og alle årstidene. Ikke minst er det tid til å bli kjent med bygdefolket, som jo skal være de som skal sørge for at dere føler dere velkommen og at dere er en del av bygda fra første stund. 

Velkommen til å prøvebo! 

Prøvebo minihus

Minihus

I Fjell-Ljom boligfelt

Koselig minihus m. stue/kjøkken, bad, gang, soverom og bod. Passer til et par som vil prøve ut fjellets gleder og ikke minst bli kjent med Skurdalen!

Utleid for øyeblikket, men interesserte kan få stå på liste. 

Ledig fra:

Vinter 2025

Nordbohus Skurdalen.jpg

Andre muligheter

I Skurdalen

Her er egen side for det som er til salgs eller prosjektert av hus i Skurdalen. 

Ledig fra:

Når du vil

Ledig hus Skurdalen (8).JPEG

Henrikhuset

Nord-Skurdalen

Huset har soverom, stue, bad og kjøkken i første etasje og et loft med et stort og et lite rom. Passer til en liten familie.

Utleid for øyeblikket,

Ledig fra 

Utleid

Prøvebo Britt.jpg

Hus sentralt

Tett på Fagerli Leirskole

Eldre enebolig med enkel standard ledig. Boligen inneholder stue, kjøkken, bad, 2 soverom og gang. Passer fint for en liten familie.

Ledig fra 

Juni 2024

bottom of page