top of page

This is Skurdalen

Det er fristende å skrive side opp og side ned om den flotte naturen i Skurdalen, om skiløypene, om den friske lufta og naturen som du har på alle kanter - endeløst og nesten helt for deg selv. Bade, fiske, skitur, båle, småturer, langeturer osv osv. Men alt dette er det mange som har. Det ingen andre har er Skurdølinger, isfiske på Skurdalsfjorden, Møkkapuben, Skurdalskonferansen, St.hansfeiring hos Syver eller en gammel butikk som skal huse storkjøkken, møteplass og kontorfellesskap. Vi er stolt av oppvekstsenteret vårt med barnehage og skole som har stort fokus på la barna bruke naturen og nærmiljøet. 

Vi tror faktisk også at vi kan skryte av å ha sambygdinger med store hjerter. Skurdølingene er levende opptatt av miljøet i bygda, og ønsker seg flere fastboende i bygda som kan se de samme kvalitetene som det vi ser. 

Les om oss og bli litt bedre kjent - men enda bedre, kom på besøk, eller prøve-bo! Her er både hjerterom og husrom og kjempeflotte tomter med utsikt over Hardangervidda og sol fra morgen til kveld. 

bottom of page