top of page
  • Forfatterens bildeBu i Skurdalen

Hvorfor Skurdalen?

Oppdatert: 8. okt. 2020

Her kommer en liten hilsen fra de nyeste Skurdølingene vi har. De forteller litt om det å ta sjansen, hoppe i det og følge drømmen.


Me er ein familie på 3 som i vår bestemte oss for å flytte til fjells. Me hadde lenge sett etter ein plass å flytte til med meir stabil vinter og natur utanfor dørene. Me oppdaga byggefeltet "fjelljom" på finn.no og synest at dette såg veldig spennande ut. Det å bestemme seg for å flytte frå trygge og kjente omgivelsar er eit tøft val, men me tenkte at dette me ville prøve. Me la huset vårt ut for sal og pakka med oss det mest nødvendige, to malamuter og vår dotter på 5 mnd.


Å få seg jobb i Hol var ikkje noko problem. Eg er lærar og sambuaren min er forskalingssnikkar. Då han fekk jobb bestemte me oss for å flytte. Å få plass å bu i Skurdalen var heller ingen problem, det fekk me god hjelp til. Folk her oppe er hjelpsame og imøtekommande.“Til no trivst me veldig godt i Skurdalen. Kort veg til Geilo med eit sentrum som inneheld det meste ein skulle trenge og Skurdalen med sine uendelege turområder er ein god kombinasjon. .”

Eg er i barselpermisjon og har allereie vore på fleire kjekke treff på helsestasjonen på Geilo. Kvar veke treffest mødrer og fedre til babybading, barseltreff, song i kyrkja og andre kjekke arrangement. Her er ikkje vanskelig å bli kjent med andre i samme situasjon.

Til no trivst me veldig godt i Skurdalen. Kort veg til Geilo med eit sentrum som inneheld det meste ein skulle trenge og Skurdalen med sine uendelege turområder er ein god kombinasjon. Me gler oss til vinteren kjem og me kan spenna på oss skia frå husdøra. Me håpar fleire tørr å gjere det same som oss, for her er plass til fleir.
Elisabet, Marius og Vilde (5 mnd).


Velkomen til fjells! 😊 En liten oppdatering.... Påsken 2020 skrev Elisabet og Marius under kontrakten, og er nå stolte eiere av tomt i boligfeltet Fjelljom! Hallingdølen kom og laget flott reportasje om den lille familien som har fulgt drømmen..Vi gratulerer de med flott tomt og gleder oss veldig til å se de første huset reise seg i løpet av våren 2020!

274 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page