top of page
  • Forfatterens bildeBu i Skurdalen

Hvorfor Skurdalen?

Oppdatert: 8. okt. 2020

Her kommer en liten hilsen fra de nyeste SkurdĂžlingene vi har. De forteller litt om det Ă„ ta sjansen, hoppe i det og fĂžlge drĂžmmen.






Me er ein familie pÄ 3 som i vÄr bestemte oss for Ä flytte til fjells. Me hadde lenge sett etter ein plass Ä flytte til med meir stabil vinter og natur utanfor dÞrene. Me oppdaga byggefeltet "fjelljom" pÄ finn.no og synest at dette sÄg veldig spennande ut. Det Ä bestemme seg for Ä flytte frÄ trygge og kjente omgivelsar er eit tÞft val, men me tenkte at dette me ville prÞve. Me la huset vÄrt ut for sal og pakka med oss det mest nÞdvendige, to malamuter og vÄr dotter pÄ 5 mnd.


Å fĂ„ seg jobb i Hol var ikkje noko problem. Eg er lĂŠrar og sambuaren min er forskalingssnikkar. DĂ„ han fekk jobb bestemte me oss for Ă„ flytte. Å fĂ„ plass Ă„ bu i Skurdalen var heller ingen problem, det fekk me god hjelp til. Folk her oppe er hjelpsame og imĂžtekommande.



“Til no trivst me veldig godt i Skurdalen. Kort veg til Geilo med eit sentrum som inneheld det meste ein skulle trenge og Skurdalen med sine uendelege turomrĂ„der er ein god kombinasjon. .”

Eg er i barselpermisjon og har allereie vore pÄ fleire kjekke treff pÄ helsestasjonen pÄ Geilo. Kvar veke treffest mÞdrer og fedre til babybading, barseltreff, song i kyrkja og andre kjekke arrangement. Her er ikkje vanskelig Ä bli kjent med andre i samme situasjon.

Til no trivst me veldig godt i Skurdalen. Kort veg til Geilo med eit sentrum som inneheld det meste ein skulle trenge og Skurdalen med sine uendelege turomrÄder er ein god kombinasjon. Me gler oss til vinteren kjem og me kan spenna pÄ oss skia frÄ husdÞra. Me hÄpar fleire tÞrr Ä gjere det same som oss, for her er plass til fleir.




Elisabet, Marius og Vilde (5 mnd).


Velkomen til fjells! 😊 En liten oppdatering.... PĂ„sken 2020 skrev Elisabet og Marius under kontrakten, og er nĂ„ stolte eiere av tomt i boligfeltet Fjelljom! HallingdĂžlen kom og laget flott reportasje om den lille familien som har fulgt drĂžmmen..



Vi gratulerer de med flott tomt og gleder oss veldig til Ä se de fÞrste huset reise seg i lÞpet av vÄren 2020!

275 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page