• Bu i Skurdalen

Alene, men langt fra ensom..

Oppdatert: 8. okt. 2020

Flytter du til fjells til ei lita fjellbygd så har du kanskje ønske om å slippe kø-livet og kanskje få mer tid for deg selv, og plass til tankene dine. Lange turer uten andre kan friste - men dette trenger jo ikke bety at du vil være alene hele tiden.I Skurdalen er vi opptatt av å møtes og at det skal skje litt forskjellig for alles ønsker og behov. Vi har alt fra pub-kvelder i Møkkapuben - puben som ikke er en pub. Det er GrendeKafé og quiz-kvelder som skjer regelmessig. Ellers er det enkeltarrangement som st.hansfeiring hos syver, Adventskafé og aktivitetsdag som drar mange.Idrettslaget arrangerer torsdagsrenn, yoga og svømming for å nevne noe.


I november 2019 ble tidenes første Skurdals-konferanse arrangert - det ble ikke siste gangen.“Møkkapuben er en gammel møkkakjeller som er bygd om til en møteplass. Her er det ikke pub, men et sted vi møtes for å hilse på sambygdninger.”


Grendelaget sender hvert halvår ut lapp om det som skjer.

Følg med på www.facebook.com/buiskurdalen - her er det hele tiden påminnelse om ting og tang som skjer!

Siste innlegg

Se alle
LOCKHART-8054.jpg

Det er mange arrangementer og små og store begivenheter året rundt i Skurdalen. Om det er grendekafé, quiz-kveld, pub, St.hansfeiring, Skurdalsfestival, Skurdalskonferanse, yoga, torsdagsrenn, datakafé eller bare noen som har tatt initiativ til å møtes for å stå på skøyter. Her finner du litt av det som foregår den nærmeste tiden... 

 

Hva skjer??

 

Side sist oppdatert 20.02.2020 av Skurdalen Bu- og Bygdelaug

Vil du ha mail om nyheter og arrangement i Skurdalen? 

  • White Facebook Icon
  • Bu i Skurdalen