top of page
  • Forfatterens bildeBu i Skurdalen

Flotte tomter klare til deg...

Her er litt mer informasjon om tomtene. Du finner vår Finn-annonse herFra 1000 - 1700 m2 (eiet)     prisantydning fra kr 375.000,-


Pr. 21.09.2022 er følgende tomter solgt: Nr. 4, 7, 8, 9, 11, 16 og 17. På tomt 14 er det i dag et minihus som kan leies som prøvebo. Tomt 1 er reservert småhusbebyggelse.


OM FELTET

Boligfeltet har attraktiv beliggenhet sentralt i Skurdalen; solrikt, med utsikt til Skurdalsfjorden og fjellheimen, kun 300 meter fra oppvekstsenteret, og 10 min kjøretur på fv40 til Geilo.

Beliggenhet:

Solrike, attraktive boligtomter fra 1000m2-1800m2, med prisantydning fra kr 375.000’ inkl. veg, vann, avløp og strøm til tomtegrense, (tomt 4). Dette er et nytt, spennende boligfelt med 17 tomter, utviklet i frivillig regi av Skurdalen bu- og bygdelaug, for å legge til rette for ny bosetting, og få flere barn og yngre folk i bygda. Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og det kan bygges barhytter, trehytter og lignende, alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m.


"Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og det kan bygges barhytter, trehytter og lignende, alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m.”


ADKOMST

Fjell-ljom boligfelt ligger ca 300 meter vest for Dagali og skurdalen oppvekstsenter, og ca 11 km fra Geilo sentrum. Se etter stort skilt med "BU I SKURDALEN" på!

Feltet er opparbeidet med veg, vann, avløp og strøm. Salget har startet, se tomtekart for hvilke tomter som er ledig!

Kostnader som kommer i tillegg til kjøpesum:

Dokumentavgift 2.5 % av kjøpesum

Tinglysningsgebyr kr 525,

Tinglysingsgebyr pr pantedokument kr 525,-

Gebyr for utskrift fra grunnbok kr 250,-


Vi vil gjerne legge til rette for at det skal være enkelt å finne informasjon om, og velge energismarte løsninger i feltet. Det vil bl.a. bli satt opp ladepunkt for el.bil på gjesteparkeringen, og vi legger også opp til et miljøvennlig renseanlegg med stedlig behandling.


Det etableres en velforening i feltet, som sørger for innkreving av årlig driftsutgiftet for veg, vann og avløp. Det avsettes et beløp på kr 15.000 av hvert tomtesalg, til oppbygging av velforeningskonto.

Noe for deg? Ta kontakt med oss!


628 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page