top of page
  • Forfatterens bildeBu i Skurdalen

Prøve-bo ledig!

Veldig snart har vi prøve-bo ledig igjen i Skurdalen!Familien som bor i vårt mest populære prøve-bo-hus flytter i disse dager inn i et flunkende nytt hus i Fjelljom boligfelt, og dermed er Henrik-huset i Nord-Skurdalen ledig for nye skap-fjellfolk som ønsker å sjekke om fjellivet er noe for dem!


Prøvebo er et konsept prosjektet Bu i Skurdalen og Grendelaget i bygda startet med for snart fem år siden, og det var mer populært enn vi kunne ane - vi kunne sikkert hatt ti prøvebo til! Tanken er å leie ut rimelig bolig for de som har gått med tanken om å flytte til bygda/fjellet/vinteren/skiløypene/roen osv - men ikke helt klart å ta steget. Vi tror billig bolig og et prøve-år er en fin anledning til å sjekke ut om det er noe for deg/dere - uten at det er behov for å selge huset i byen eller gjøre andre store omveltninger for å prøve et annerledes liv enn det du/dere har i dag.


Henrik-huset på gården Nedrestøl passer til et par eller liten familie som er forberedt på å bo trangt (men rimelig), helt i foten av Hardangervidda. Huset ligger på en gård som driver med sau, og det er ønskelig at neste prøve-boere kan tenke seg å hjelpe til som avløsere i fjøset om vinteren. Så om du har erfaring med sau er det fantastisk, men egentlig trenger du bare å ha lyst til å lære og ikke minst ha troa på at du kan like tanken om å tjene litt ekstra på å stelle i fjøset til naboen. (Som forøvrig er en liten familie med barn på 4 og 2 år)


Noe for deg, eller noen du kjenner??


Gi oss gjerne et pip på mail skurdalenbbl@gmail.com eller ring 95918836/40215662 om du lurer på om kanskje det er akkurat dere som skal bo i Henrik-huset framover!


Velkommen til fjells!
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page